Apricot Parrot

Apricot Parrot

3års hilsen

Mitt livPosted by Mona Orud Sun, March 10, 2013 20:39:30

Timon og "gjengen" hilser så mye til Kate og Ole for alle hyggelige hilsner, valpetreff og god oppfølging vi har fått disse tre årene. Det er godt å ha en imøtekommende, engasjert og seriøs oppdretter å kontakte hvis det er noe !

Timon tilbrakte litt tid med pelsstell på stellebordet på dagen sin, det er delvis ok - det beste er godbitene og alle triks og kommandoer etterpå. Ellers var det stas med ny kong med leverpostei på dagen, men høydepunktet var nok likevel langtur i skogen med alle jentene i familien.

Timon hilser så mye til resten av søskenflokken som har blitt 3 !

Vinterhund

Mitt livPosted by Mona Orud Sat, December 08, 2012 20:48:42

En liten førjulshilsen fra Timon og Rælingen:

Timon storkoser seg når snøen kommer, vi har flotte skogsområder ved enden av veien som vi kan benytte før vintermørket kommer. Timon er veldig ivrig med å komme seg ut om dagen og elsker å få snuse, løpe, hoppe og rulle i snøen - i skogen med langline og noen ganger fri er han i sitt ess. Han er kjempeflink å følge oss når vi går, men innkallingen er ikke 100% hvis han får teften av andre hunder.

Ved det første snøfallet med kram snø ble det etterhvert rimelig tungt med snøklumper i pelsen, nå nar kulda har kommet er det bedre og herlig og fyke over snøtoppene.

Vi håper godværet og julestemningen holder seg og ønsker GOD JUL !

Valpekullene samlet på Ise

Mitt livPosted by Mona Orud Thu, March 15, 2012 23:17:08

En super 2års markering for Timon og familien å få være med Kate og Ole, hundene deres og valper og eiere fra de to valpekullene på tibbetreff på Ise 10.mars. Alltid gjensynsglede når Timon møter Kate og Ole, og mye lek og moro med de andre tibbene + litt måling av krefter. Flott og morsomt å se og oppleve alle de ulike hundene, dele erfaringer med de andre eierne og få noen gode råd fra Kate :)

Takk for en flott dag !

Godt nytt år 2012 !

Mitt livPosted by Mona Orud Tue, January 03, 2012 22:18:25

En liten nyttårshilsen fra Timon og "gjengen" i det nye året :)

Tiden flyr og vi lever og trives godt med vår tibbe-gutt. Han er en rolig, snill og glad hund som tar stadig større plass i livet vårt - ikke for at han er krevende, men fordi han har blitt et familiemedlem som betyr mer og mer for oss. Det er mye kos og mye glede og litt bortskjemt er han nok blitt!

Han utfordrer litt mer utenfor husets fire vegger i forhold til å roe seg i ukjente omgivelser, gå pent i bånd på tur og passere andre hunder uten å være veldig ivrig eller tøffe seg - men det går framover. Dessuten har "gjengen hans" vært på kurs og lærte hundepsykologi og gode teknikker, det bare skorter litt på målbevisstheten og gjennomføringen. Det lever vi greit med, og vi har beredskap hvis det skulle bli nødvendig :)

Forøvrig gikk nyttårsfeiringen veldig greit, vi holdt oss innendørs og Timon tok det hele med fullstendig ro.

Tusen takk til Ki-po Zii for hyggelig julehilsen m/hundegodt og gode nyttårsønsker som dere sender alle "valpene" hvert år !

Bilder fra Rælingen 1.nyttårsdag med en hund og en tenåring som elsker snø :) :

Bilder

Mitt livPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Wed, December 14, 2011 19:34:20
her har jeg "stjålet" bilder fra FB - hærlig energi og nydelig gutt !!


Tusen takk for at dere har fulgt min anbefaling - og gratulerer så mye med A-hofter på "guttungen".


Forsommer

Mitt livPosted by Mona Orud Sun, June 05, 2011 23:00:12

Timon har det fint om dagen, det er deilig å være mer ute - både i hagen og i skogen på tur. Han blir veldig ivrig hvis det er vann i nærheten, løper uti hvis han får lov ! Nå i Kristi Himmelfarts helga startet vi campingsesongen, han badet i sjøen med mudderbunn og han hverken så eller luktet noe særlig etterpå. Det var bedre når vi dro på besøk til Bakke camping ved Iddefjorden, der var det bedre bunn og han hadde selskap i vannet av kamerat Bamse(japansk spisshund) - det var trim, lek og moro ! Mye tover og pelsstell var prisen å betale for all badingen, men det var verdt det !

Vi har begynt på grunnkurs hos Lundqvist hundeskole, og er på trening hver tirsdag og torsdag kl.1830-2100. Det er flott trening og sosialisering for Timon, han koser seg og er godt sliten når kvelden er omme. Det er også morsomt for jentene som ser fin utvikling hos Timon siden vi gikk på valpekurs. Han har bedre kontakt og konsentrasjon nå når han trener og tåler mer forstyrrelser rundt.

Legger ut et lite bilde av den våte "mudderhunden"

God sommer fra Timon og oss i Rælingen :)

Besøk av to og firbeinte

Mitt livPosted by Mona Orud Wed, May 11, 2011 23:45:35

I helga har det vært mange mennesker i hus, vi har hatt konfirmasjon og Timon har hatt mange å hilse på. Det har gått veldig greit, selvom de første overnattingsgjestene på fredag ble møtt med kraftig varsling - lenge siden Timon har hilst på dem og ikke luktet de hund heller så det var litt skummelt den første halvtimen. Deretter var det bare kos, og når resten av den mer kjente gjengen kom på søndag var det bare stas.

Det var derimot uvant å måtte stå i bånd og ikke få oppmerksomhet og ligge der han vil under middagen. Han ble oversett, men var umulig å overhøre så allsangen ble behørig lydsatt med hyling og piping - er nok litt bortskjemt med mye oppmerksomhet, ja !

Mandag etter helga var vi så heldig å få besøk av Timmy, en vakker 16 uker gammel Briard. Det er stor stas å få en valp og leke med !

Utstilling

Mitt livPosted by Mona Orud Sun, May 01, 2011 22:49:00

Det var spennende å skulle være med på vår første hundeutstilling !

Vi var så heldige å få delta på tibbetreff i Gjerdrum(avd Oslo og Akershus) 2.påskedag hvor det var utstillingstrening på programmet. Vi ble tatt godt i mot og koste oss sammen med mange fine tibber og deres hyggelige eiere ! Timon var mer hilsesyk enn treningsvillig, men det var kjempefint for oss å få en gjennomgang på hvordan man går og stiller i utstilling. Dermed kunne vi stille litt mer forberedt og med lavere skuldre i Letohallen uka etter.

Rebekka gjorde en god innsats i ringen, til å være første gang syntes hun det gikk nokså bra - iallefall ikke verre enn at det fristet til gjentagelse(en gang når Timon har blitt litt eldre og roligere ?!)

Timon gikk alene i sin klasse - juniorklassen, han fikk blå sløyfe og ble dømt av dommer Zlatko Kraljic :

Dog with good bones - corr.head - frontlegs slightly a side - straight short back - coat not compl.corr. - good moving - very good.

Next »