All That Jazz

All That Jazz

lenge siden sist!

Mitt livPosted by Johans Gjerrestad Sun, September 26, 2010 15:58:38

Hei hei!


nå har vi akkurat kommet hjem fra en fin 3 dagers hyttetur på fjellet med hele familien. Der som hjemme er jo Tulla et selvutnevnt og selvfølgelig midtpunkt :)

Ellers går dagene på det blide sørland med til skole, jobb og masse kos med tulla.. hun veier nå gode 11 kg og er blid som ei sol fra morgen til kveld. De store hobbyene er bading, klatring og tur i skogen.

Tulla har fått seg ei skikkelig bestevennine, en cain terrier på ca 1 år. som vi går tur med 2-3 ganger i uka. Da er det full fart fra de ser hverandre til vi setter oss i bilen igjen :)

Vi koser oss masse, tulla er akkurat den hunden vi håpet på før vi kjøpte henne. snill og rolig, samtidig som hun er veldig glad i lek og tur. Hun kan fint være alene kjemme hele dagen, men er stort sett med på alt som skjer. om det så bare er en svipptur til butikken.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kate Tue, September 28, 2010 09:50:25

Artige bilder !!! Flott at Lotta har innfridd - ser ut som hun storkoser seg sammen med dere. Gleder oss veldig til å se henne igjen !