All That Jazz

All That Jazz

lenge siden sist!

Mitt livPosted by Johans Gjerrestad Sun, September 26, 2010 15:58:38

Hei hei!


nå har vi akkurat kommet hjem fra en fin 3 dagers hyttetur på fjellet med hele familien. Der som hjemme er jo Tulla et selvutnevnt og selvfølgelig midtpunkt :)

Ellers går dagene på det blide sørland med til skole, jobb og masse kos med tulla.. hun veier nå gode 11 kg og er blid som ei sol fra morgen til kveld. De store hobbyene er bading, klatring og tur i skogen.

Tulla har fått seg ei skikkelig bestevennine, en cain terrier på ca 1 år. som vi går tur med 2-3 ganger i uka. Da er det full fart fra de ser hverandre til vi setter oss i bilen igjen :)

Vi koser oss masse, tulla er akkurat den hunden vi håpet på før vi kjøpte henne. snill og rolig, samtidig som hun er veldig glad i lek og tur. Hun kan fint være alene kjemme hele dagen, men er stort sett med på alt som skjer. om det så bare er en svipptur til butikken.

Oppdatering fra det blide sørland

Mitt livPosted by Johans Gjerrestad Mon, May 17, 2010 19:23:48
Hei hei!
Det har tatt litt tid å komme i gang med bloggen, vi har hatt mye å gjøre.
Turen hjem til sørlandet gikk helt uten problemer. Det ble litt piping og leting etter mamma og søsken den første morgenen, men alt var over på en halvtime :)
Nå koser vi oss hver eneste dag. Med turer i skogen, leking og litt trening hjemme.
Tulla er veldig flink til å komme når vi roper, hun har lært seg "sitt" og "dekk" og "gi labb" er nok rett rundt hjørnet.
Hun er veldig glad i mat, og det virker som det meste kan læres med en godbit :)
Vekten er nå oppe i svimlende 4,2 kg, og humøret er stort sett på topp!
Alt har gått over all forventning. Hun sover fint på natten, og sier fra når hun skal ut. Vi kunne ikke vært mer fornøyd,og stolt av den lille krabaten vår.
Vi håper alt går bra med både søsken og gamlefamilien!
Til slutt ønsker vi alle en riktig fin 17. Mai! Hipp Hurra!