All That Jazz

All That Jazz

Tur med fremmede

Mitt livPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Tue, August 23, 2011 15:59:39
Takk Jonas for at du tok med deg Tulla og hilste på en familie som var nysgjerrig på Tibetansk Terrier.

Mange flotte ord og en flott tilbakemelding, deriblant;

Jonas fortalte masse om Tulla, blant annet at hun er veldig lettrent - når hun har lyst. Hun vet godt hva som er lov og ikke - men hvis hun ikke får oppmerksomhet etter flere forsøk kan hun finne på å gjøre ting hun vet ikke er lov, bare for å få respons. Hvis han da spør om hun skal ut i gangen, stopper hun og legger seg ned - da forstår hun at det ikke nytter. 10-15 min før samboeren kommer hjem fra jobb, sitter hun klar i vinduet eller står ute i gangen og venter, så han lurer på om hun har lært seg klokka også!

Tusen takk for mange flotte bilder Lin

Mine nye epoke

Mitt livPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Sat, May 01, 2010 17:10:08

har startet i dag. Jeg har startet reisen på mitt nye liv og flyttet til Jonas og Jill. Vi ønser lykke til på ferden og vet at du vil få masse oppmerksomhet og kjærlighet.

Håper på historier og bilder på bloggen etterhvert.

Så var det

Mitt livPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Mon, April 19, 2010 20:14:26

igjen tid får å få bådet rundt halsen og beskjed om ut å gå. Så jeg gjorde.... Kan ikke skjønne at Timon ikke vil være med. Mens matmor forsøkte å få med Timon (jeg var klar) ned innkjørsla var fotografen på plass. Å tenkte skygge/sol forhold ble vistnok glemt (lett synlig) :))

I dag har jeg

Mitt livPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Mon, April 12, 2010 21:37:30

hilst på min framtidige familie, Jonas og Jill. Jeg skal flytte til det blide sørland, nærmere bestemt Lillesand. Det var deilig å ligge på fanget både til Jill (glemte å ta bilde) og hos Jonas. Matmor måtte "dytte" meg i gang slik at de fikk sett litt mer av mitt rette "jeg". Også broder'n "Krem" fikk masse kos, men det var "mine" folk.