All That Jazz

Tur med fremmedeMitt liv

Posted by Tibbene hos Ki-po-zii Tue, August 23, 2011 15:59:39

Takk Jonas for at du tok med deg Tulla og hilste på en familie som var nysgjerrig på Tibetansk Terrier.

Mange flotte ord og en flott tilbakemelding, deriblant;

Jonas fortalte masse om Tulla, blant annet at hun er veldig lettrent - når hun har lyst. Hun vet godt hva som er lov og ikke - men hvis hun ikke får oppmerksomhet etter flere forsøk kan hun finne på å gjøre ting hun vet ikke er lov, bare for å få respons. Hvis han da spør om hun skal ut i gangen, stopper hun og legger seg ned - da forstår hun at det ikke nytter. 10-15 min før samboeren kommer hjem fra jobb, sitter hun klar i vinduet eller står ute i gangen og venter, så han lurer på om hun har lært seg klokka også!

Tusen takk for mange flotte bilder Lin

Your mobile does not support playing flash video.

lenge siden sist!Mitt liv

Posted by Johans Gjerrestad Sun, September 26, 2010 15:58:38

Hei hei!


nå har vi akkurat kommet hjem fra en fin 3 dagers hyttetur på fjellet med hele familien. Der som hjemme er jo Tulla et selvutnevnt og selvfølgelig midtpunkt :)

Ellers går dagene på det blide sørland med til skole, jobb og masse kos med tulla.. hun veier nå gode 11 kg og er blid som ei sol fra morgen til kveld. De store hobbyene er bading, klatring og tur i skogen.

Tulla har fått seg ei skikkelig bestevennine, en cain terrier på ca 1 år. som vi går tur med 2-3 ganger i uka. Da er det full fart fra de ser hverandre til vi setter oss i bilen igjen :)

Vi koser oss masse, tulla er akkurat den hunden vi håpet på før vi kjøpte henne. snill og rolig, samtidig som hun er veldig glad i lek og tur. Hun kan fint være alene kjemme hele dagen, men er stort sett med på alt som skjer. om det så bare er en svipptur til butikken.

Oppdatering fra det blide sørlandMitt liv

Posted by Johans Gjerrestad Mon, May 17, 2010 19:23:48

Hei hei!
Det har tatt litt tid å komme i gang med bloggen, vi har hatt mye å gjøre.
Turen hjem til sørlandet gikk helt uten problemer. Det ble litt piping og leting etter mamma og søsken den første morgenen, men alt var over på en halvtime :)
Nå koser vi oss hver eneste dag. Med turer i skogen, leking og litt trening hjemme.
Tulla er veldig flink til å komme når vi roper, hun har lært seg "sitt" og "dekk" og "gi labb" er nok rett rundt hjørnet.
Hun er veldig glad i mat, og det virker som det meste kan læres med en godbit :)
Vekten er nå oppe i svimlende 4,2 kg, og humøret er stort sett på topp!
Alt har gått over all forventning. Hun sover fint på natten, og sier fra når hun skal ut. Vi kunne ikke vært mer fornøyd,og stolt av den lille krabaten vår.
Vi håper alt går bra med både søsken og gamlefamilien!
Til slutt ønsker vi alle en riktig fin 17. Mai! Hipp Hurra!Mine nye epokeMitt liv

Posted by Tibbene hos Ki-po-zii Sat, May 01, 2010 17:10:08

har startet i dag. Jeg har startet reisen på mitt nye liv og flyttet til Jonas og Jill. Vi ønser lykke til på ferden og vet at du vil få masse oppmerksomhet og kjærlighet.

Håper på historier og bilder på bloggen etterhvert.

Så var det Mitt liv

Posted by Tibbene hos Ki-po-zii Mon, April 19, 2010 20:14:26

igjen tid får å få bådet rundt halsen og beskjed om ut å gå. Så jeg gjorde.... Kan ikke skjønne at Timon ikke vil være med. Mens matmor forsøkte å få med Timon (jeg var klar) ned innkjørsla var fotografen på plass. Å tenkte skygge/sol forhold ble vistnok glemt (lett synlig) :))

Blog image

I dag har jegMitt liv

Posted by Tibbene hos Ki-po-zii Mon, April 12, 2010 21:37:30

hilst på min framtidige familie, Jonas og Jill. Jeg skal flytte til det blide sørland, nærmere bestemt Lillesand. Det var deilig å ligge på fanget både til Jill (glemte å ta bilde) og hos Jonas. Matmor måtte "dytte" meg i gang slik at de fikk sett litt mer av mitt rette "jeg". Også broder'n "Krem" fikk masse kos, men det var "mine" folk.

Blog image