Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Omplassering

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sun, November 12, 2017 12:45:59
Med veldig tungt hjerte har vi i fellesskap med fòrvert Torill og Miki kommet fram til at det beste får Skrållan er å finne en ny familie der hun får blomstre som enehund. Skrållan og "søster" Jenny har ikke funnet kommunikasjonsformen, og Skrållan trenger å komme til en hundevant familie der hun kan bli trygg på at hennes grenser blir respektert.

Skrållan er er kjærlig tispe, har god helse, har blitt fulgt opp med alle vaksinasjoner inkludert rabiesvaksine . Hun er tilbake i flokken vår her på Ise, og vi ser at hun blir tryggere på at hennes grenser respekteres. Når vi skriver grenser, er det når hun murrer og sier ifra at jeg vil være i fred snur de andre ryggen til å går. Hun leker lett med våre (det gjorde hun også med sin søster) ute - men trenger å få være i fred inne når hun ønsker det.

Hennes nye familie kan vente en veldig glad og lykkelig jente som blir med på det meste. Elsker å være ute i det fri, hun elsker ATV og/eller scooter kjøring og har ingen problemer med å kjøre bil, mil etter mil i bur. Her hos oss deler hun et stort bur når vi drar ut på tur.

Skrållan har gjordet det veldig bra på de utstillingene hun har deltatt på. Har vært av og på når det gjelder pels, og ble klippet kort i oktober 2017. Pelsen hennes er tykk og vokser i rekord fart, så om hennes nye familie har lyst til å stille henne ut (mangler stort cert for championat) vil det være mulig allerede fra sommer 2018.

Legger ut en video der dere ser Skrållan (den eneste i kort pels) i full lek med våre i hagen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.