Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Oppdateringer

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Mon, September 29, 2014 13:55:06
En stund siden jeg har skrevet noe her, men dagene er langtfra så stille som det kan virke som. Alle fire valpene fra E-kullet har forlatt redet og startet sitt nye liv hos sine familier. Flotte tilbakemeldinger fra alle - trygge (om enn litt egenrådige) er gjengangeren. Bloggene til Era, Hugo, Echo og Skrållan er oppdatert med litt historier og bilder.

Stine (søster til vår Cita) har vært på en ukes ferie her på Ise og også hennes blogg er blitt oppdatert med litt bilder og informasjon om hennes uke her hos oss.

Vi har hatt hyggelig søndags besøk av Stella (også Cita sin søster) Turid & Tom.

Nå har Xavanna kommet for å tilbringe høstferien hos oss, m.a.o. her går det i 100 fra morgen til kveld.

På utstillingsfronten har vi tatt en liten pause, men snart er høsten her for alvor og da dukker vi nok opp på en eller to utstillinger før vi på nytt tar vinterferie. Cita sitt første kull planlegges og går det som vi håper vil det bli nyttårsvalper her hos oss. For informasjon se valper, planlagt kull.

Eldstesønn har kommet seg vel avgårde og etablert seg på collage i Chicago, og vi på to bein har til og med fått tid til hyggekveld med by vandring i Sarpsborg med gode venner.

Høsten er en vakker årstid og med nær sommertemperaturer er det bare å nyte disse månedene før vinteren og kulden setter inn.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.