Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Steget ut i oppdretterklassen

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Sun, November 11, 2018 20:23:15
Bloggen ligger dessverre litt "brakk" - oppdateringer av utstillingsresultater kommer på nyhetssiden vår - men akkurat denne her må jeg legge ut.
For første gang i vår 10 årige kennel historie har vi stilt i oppdretterklasse. Tusen takk til Bjørg som kom med tog over fjellet fra Bergen, og Ramune, Janne & Kjell med handler Liv-Karin og Tom fra Fredrikstad/Sarpsborg.

Dobbeltutstilling i regi av Norsk Miniatyrhund Klubb på Letohallen /Eidsvoll.
Og hvilken debut det ble - klatrer helt til BIS /Best in show 2 allerede på vårt første forsøk. Søndag 11.11. oppdretter gruppe nr. 1 med HP men vi ble ikke igjen til BIS finale den dagen (siste video)

Det var unge hunder som ble vist, 3 valper fra I-kullet som er født 27.mars i 2017 (19 mnd) og Mike fra H-kullet som var født 1.september i 2016.

Dette ga mersmak - og jeg håper på mange gode opplevelser sammen med de av våre valpekjøpere som synes utstilling er gøy og orker å holde sin TT i full pels.
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post440