Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Leo og Divas valper

LeoPosted by Ki-po-Zii Sat, October 10, 2015 10:10:43
Søndag var det duket for en tur til Tomter i Hobøl for å hilse på Leo sine avkom. Mor Diva ønsket oss velkommen med logrende hale, og det var helt greit at vi på to bein dukket ned i valpebingen, løftet de små opp for å studere og ikke minst ta bilder.

Hannene har allerede funnet sine nye eiere - heldige dem :)

Ikke fritt for at jeg fikk et par favoritter - hvorav den ene tispen tegner til å kunne bli riktig så flott (håper hun finner en familie som ønsker utstilling).

Her er et knippe bilder av sjarmtrolla som var 4. uker for en uke siden.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post400

Nye Leo barn

LeoPosted by Ki-po-Zii Sun, September 06, 2015 09:55:17
Sent lørdag kveld den 5.september kom 6 nydelige Leo barn til verden. Mor og "barn" har det bra. Og vi gleder oss selvsagt mye til å få hilse på de vakre om noen uker.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post397

Leo på julebesøk

LeoPosted by Ki-po-Zii Fri, December 26, 2014 18:50:03
Vi har storkost oss med Leo denne julen. Jentene tok godt i mot denne sjarmøren. Ann-Kristin er helt fabelaktiv med pels og guttungen fremstår med nydelig lang og pels med sin mors så flotte rødfarge.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post369

Limeng

LeoPosted by Ki-po-Zii Tue, August 27, 2013 19:20:05
I dag har Leo og sønn Ozzy tilbrakt dagen sammen med Wibeche i hennes nye butikk (Dariosverden.no) på Skarnes.

Veldig glad da det dukket opp så mange flotte bilder av Leo gutten sammen med sine avkom Stella og Ozzy.

Nå teller vi på fingrene til Leo igjen entrer utstillings ringen. Ann Kristin har gjort en formidabel jobb med pelsen - stor takk til henne !!

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post297

På besøk

LeoPosted by Ki-po-Zii Tue, March 26, 2013 12:24:59
I går pakket Kirsten og jeg "snippesken" og dro for å titte på Leo sine avkom før ferden gikk videre til Leo og hans flotte familie.

Som bildet viser ble det et hjertelig møte mellom Leo og Kirsten

var godt å se hvor trygg og fin han er i sin nye flokk - var julaften, 17.mai og alle jubeldager for Leo som hoppet mellom Kirsten, meg og Ann Kristin sitt fang. Selv om det var litt gråt da vi dro derifra roet han seg fort iflg. Ann Kristin.

En stor takk til Kirsten som har sørget for at Leo har blitt en så trygg og stødig kar, og takk for flott innsats med pels til Ann Kristin og Thora. Venter i spenning på om han i løpet av sommeren kommer i utstillings kondisjon.

Denne sjarmøren som tok livet helt med ro smeltet fotografens hjerte (selv om det besøket resulterte i astma- og allergi anfall for undertegnede)

Gjensynsgleden .....

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post253

Leo i sitt nye hjem

LeoPosted by Ki-po-Zii Sun, December 30, 2012 12:57:40
her har jeg "rappa" noen bilder av Ann Kristin - herlige bilder av Leo i sitt nye hjem og med sine nye lekekompiser

her er det sjekk om at ørkenrottene har det bra

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post224

Grom gutten

LeoPosted by Ki-po-Zii Sat, November 10, 2012 23:22:24
er på et par dagers ferie hos damene her på Ise. Med stua fult av besøkende i dag har han kost seg med masse oppmerksomhet og ikke minst lek med Cita. Han er like leken og lykkelig som sin datter.

Men... stakkar så snart han er på fanget til husets matmor er børsten framme. I to dager har jeg forsøkt å få løs floker. Veldig spent på om jeg lykkes i morgen eller om saksen atter en gang kommer fram. Med alvorlig sykdom i hjemmet er det ikke energi til overs til pelsstell i Halden for tiden.

Det blir i såfall med tårer i øynene jeg igjen tar fram saksen - gromgutten er vakker med sin blonde lugg og bustete pels.

Det endte med saks så nå er det nok bare å innse at gromgutten forblir i kort pels.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post209

Gratulerer

LeoPosted by Ki-po-Zii Tue, November 06, 2012 18:19:18
med 3 års dagen til gromgutten Leo

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post208
Next »