Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Mini treff

Ki-po Zii treffPosted by Ki-po-Zii Sat, April 20, 2013 15:19:09
I dag ble det et minitreff i Kampenes skogen med Stine og Thora sammen med Cita og Mia. Med en matmor som skulle ha selskap men allikevel tok turen til Borgenhaugen/Ise var det for gæli som vi sier i Sarp når dagen var en uke for tidlig.

Men.. de firbente, Thora og jeg koste oss med nydelig vårlig temperatur selv om det var noe bløtt i terrenget.

Ei herlig sjarmerende jente som lett la seg på rygg når Mia forsøkte å få igang litt action. Ikke alle som forstår Mia sin prat, høres antagelig streng ut for de som ikke kjenner henne godt nok.

Stakkars Thora som kjørte rundt og rundt og lurte på hvor alle bilene var - og at jeg tok meg tid til å shoppe i by'n når jeg skulle i skogen. Ble litt latter rundt dette, bare synd at vi ikke får se deres blide åsyn neste helg, OG at jeg ikke tok med kamera da jeg kjørte ned.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post265

Høstens

Ki-po Zii treffPosted by Ki-po-Zii Sat, September 08, 2012 20:46:25
valpetreff er allerede historie. 12 tobeinte og 8 firbente har kost seg på Ise i dag.

Tusen tusen takk til dere som kom og gjorde dagen så hyggelig !!!!

Jeg har krøpet rundt på bakken for å fotografere glade TT og gledet meg vilt til å se hva dagens "fangs" var. Sååååå lei meg, ikke et bilde - minnebrikka satt i PC, og selv om jeg har valgt at bilder kan lagres på kamera er dette tomt.

Nå håper jeg noen av våre flotte valpekjøpere sender over sine blinkskudd til oss.

Stella og Cita holdt det gående i flere timer, mye fin lek men også litt måling av krefter. Da Tobben kom ble de stor stas, han og Stella fant tonen i en fin og stille lek.

Barten og Prudence fikk etterhvert også en god tone/lek mens Kelly hang seg på leken med Enja og "småttingene".

Siden Mia er i løp, måtte tilbringe mesteparten av tiden alene inne, men da de to gutta reiste fikk hun lov til å være med å leke og hilse på sine egne og Enja sine "døtre".

Thara tilbrakte dagen hos "mormor" der hun tydelig hadde gitt uttrykk for at hun savnet hjem. Var er lykkelig jente som kom tilbake til Ise på kvelden.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post195

Valpetreff

Ki-po Zii treffPosted by Ki-po-Zii Tue, August 21, 2012 20:44:48

Vi får besøk fra nord i september, og benytter i den anledning til å invitere til valpetreff lørdag 8.september kl. 15.00 i Kampenes skogen (der vi var i våres). Håper dere har lyst og mulighet til å komme !! Sjekk e-mail

Småttingene (C-kullet) møtes hos oss kl. 14.00. Da får vi litt tid til gjennomgang av pelsstell, tenner mm før vi drar ned til de andre.

Adresse; Bredmyra 6C koordinater ;

Desimal | WGS 84 | UTM 33

Lat: 59.2796287537
Lon: 11.1874771118

Kjør rundt bygget opp mot skogen

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post193

Treff

Ki-po Zii treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Mon, May 23, 2011 14:00:49

Da har vi hatt vårt første valpetreff med B-kullet. Dessverre kom ingen av gutta denne gang, et par av de har litt for lang reisevei. Både to- og firbente koste seg i flere timer på lørdag.

Flere bilder og litt informasjon finner dere på bloggen til B-kullet

Husets firbente har dessverre blitt litt oversett de siste dagene. Husbonden og jeg har ligget med feber, rennende nese og øyne nå i fire dager. Vi klarte å holde oss på beina på treffet lørdag, men etter det har det stort sett vært sofa og pledd.

Men i dag synes jeg at de firbente fortjente en tur ut i naturen. Kjørte opp til badeplassen ved Børtevann hvor de kunne springe av seg litt energi mens jeg tuslet rundt med kamera. Naturen har våknet til liv, og står snart i en fantastisk fargeprakt. Tror det blir bærår i år, skogsbunnen er dekket av blåbærlyng med masse kart, villjordbær og rognebærbusker står i full blomst. Bare til å glede oss til å høste.

Noen bildekolasjer fra dagens utflukt.

Bekkeblomst

nesten tamme småfugl

vårens vannliljer i full blomst

vårblomstring

vannets kraft (en vindfull dag over Isesjø)

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post69