Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Sosialt TT treff

TT-treffPosted by Ki-po-Zii Sun, September 08, 2013 20:42:25
Så er årets TT treff over - strålende sol, 30+ og mellom 60 og 70 personer og vel 50 hunder som var innom arrangementet i løpet av lørdagens timer. De første ankom klokken 10 på formiddagen og de siste reiste hjem litt over syv på kvelden.

Arrangementet ble noe redusert pga varmen. Det var uforsvarlig å gjennomføre ringtrening, i stedet ble alle firbente beordret til hvile og væske påfyll. Tusen tusen takk til alle som stilte opp om arrangementet.

Det ble dessverre ALT FOR LITEN TID til å snakke med våre valpe kjøpere som hadde kom fra nær og fjærn, det er vi kjempe lei oss for. Vi inviterer gjerne til gjentakelse neste år, men da forutsatt at flere frivillig hjelper til slik at vi også kan ta litt del i det sosiale.

Selv om foto apparat var ute av kontroll det meste av dagen, ble noen høydepunkt foreviget på minnebrikke.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post301

Tibbetreff

TT-treffPosted by Ki-po-Zii Sun, April 21, 2013 19:15:47
En fantastisk flott vår dag, sol og 15 grader lokket 14 tibbe eiere med 16 firbente ut i Kampenes skogen. En trivelig dag med hyggelig prat rundt grillen hvor de firbente kunne få ut litt energi.


Dagen ble avsluttet med litt ringtrening. Tusen takk til alle som stilte opp og gjorde dagen så fantastisk.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post267

Treff med

TT-treffPosted by Ki-po-Zii Sat, April 06, 2013 20:53:15
Akershus "gjengen" i Kampenes skogen i dag. Satte utrolig pris på at Ellen og Lene tok turen til Østfold hvor Cita og jeg fikk luftet hodet litt. Ønsket er at vi skal få til noen treff vi som bor i Østfold også. Lene er flink til å samle tibber og deres eiere i Oslo/Akershus.

Ellen kom med sine 2 "juniorer" og minste jenta som slett ikke er en tibbe (selv om hun oppførte seg som en) men derimot ei sjarmerende lita Havanese jente på 3-4 mnd. Lene hadde med seg sine to sjarmerende tisper. Herlig å se energien og den flotte kommunikasjonen over hunder som ikke har truffet hverandre tidligere.

Enja gløtta så vidt på oss da vi dro ut døra, ho er mest opptatt med å "ruge" de siste dagene.

Bilder fra dagen på fb (trykk her for å se andre bilder)  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post260

Trening

TT-treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Tue, June 21, 2011 23:22:56
I dag har Østfold tibbene hatt treff og utstillingstrening på Kampenes. 7 tibber, 3 hanner og 4 tisper møtte opp. En hyggelig kveld, og tusen takk til Grete og Wenche som stilte opp med sine firbente for oss som ville trene.

Bildefamvisning fra dagen (noen har problemer i Internet Explorer, fungere bra i Google Crome)

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post87

Trening

TT-treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Wed, June 15, 2011 09:23:37
I går var det utstillingstrening og sosialt samvær for Østfold tibbene. Hyggelig nytt bekjenskap med Christina og hennes datter Victoria og deres firbente Damini.

Ole og Kirsten trente med de firbente til helgens spesial utstilling for Tibetansk Terrier på Jessheim, men stort sett ble dette et hyggelig sosialt treff.

Bilder fra dagen;

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post82

Østfold treff

TT-treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Sun, March 13, 2011 17:31:50

Etter en stillestående dag i Mjøndalhallen i går, var det deilig å trekke ut i naturen i dag. Vi hentet Leo etter utstilling i går slik at han kunne få springe litt og kose seg sammen med andre hunder. Ønsker Kirsten god bedring !!!

6 tibber, 5 unger og 5 voksne fant turen til Ørneklo. Vi har stokost oss, både hundene som nå ligger som slagt og vi tobeinte. Kroppene blir nok støle i morgen etter å ha vasset i morken snø, men det er bare deilig. Kjenner at den kalde vinteren har tæret på kropp og form, så nå ønsker vi våren velkommen.

Bilder på bloggen til Østfold Distrikt.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post57

Vinter 2010/2011

TT-treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Wed, February 09, 2011 20:34:27

Det er lenge siden jeg har skrevet noe på aktivitetsbloggen vår, men vi har ikke ligget på "latsiden" av den grunn.

Det har vært mye aktivitet med valper og vi har rukket å gjennomføre et tibbetreff for Østfold gjengen.

I disse dager nyter vi de siste "restene" av Bama som flytter førskommende helg. Også Leo, hans halvbror gjester oss denne uka, så her er det fult opp.

Vi har benyttet den kalde vinteren til å la hundene springe på isen. Det har vært deilige turer, og både Prudence, Bartigon og Bama har fått prøvd farten sin på det kalde underlaget.

Noen av turene våre er oppdatert til galleri, og noen kommer nedenfor.

Ellers planlegges det valpeshow for "småttingene" og utstilling for snart 1 åringene. Utrolig hvor fort den tiden har gått. Når våren kommer (får håpe den kommer tidlig etter den lange kalde vinteren) satser vi på valpetreff både med A og B kullet. Se valpesiden for tidspunkt.

Og så skal vi ha et treff for Østfold tibbene. Her er alle hjertelig velkommen til å delta, det er ingen krav om Østfold som adresse - også andre hundevenner er hjertelig velkommen. Sjekk ut hjemmesiden til NTTK for tidspunkt.

http://ostfold-distrikt.tibetansk-terrier.net/#home

Mulig det kommer korrigering på dato 30.april, den er litt usikker da det er en utstillingshelg.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post55

Østfold treff

TT-treffPosted by Tibbene hos Ki-po-zii Sun, March 01, 2009 16:26:52

Nå har vi tre slitne jenter etter dagens hyggelige tibbetreff i Østfold. Etter 3 timer i frihet og en tur i dusjen, tas hvilen på sofa.

På parkeringsplassen ved Peterson Emb. Display var det "fritt fram" for våre firbente. I dag var det 8 Østfold tibber som kom. Hyggelig med nytt bekjentskap, i dag kom det 2 tobeinte og 2 firbente som vi ikke hadde hilst på tidligere. Gleder oss til neste treff i april.

Andre bilder fra treffet; fellesbilder

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post16
Next »