Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Omplassering

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sun, November 12, 2017 12:45:59
Med veldig tungt hjerte har vi i fellesskap med fòrvert Torill og Miki kommet fram til at det beste får Skrållan er å finne en ny familie der hun får blomstre som enehund. Skrållan og "søster" Jenny har ikke funnet kommunikasjonsformen, og Skrållan trenger å komme til en hundevant familie der hun kan bli trygg på at hennes grenser blir respektert.

Skrållan er er kjærlig tispe, har god helse, har blitt fulgt opp med alle vaksinasjoner inkludert rabiesvaksine . Hun er tilbake i flokken vår her på Ise, og vi ser at hun blir tryggere på at hennes grenser respekteres. Når vi skriver grenser, er det når hun murrer og sier ifra at jeg vil være i fred snur de andre ryggen til å går. Hun leker lett med våre (det gjorde hun også med sin søster) ute - men trenger å få være i fred inne når hun ønsker det.

Hennes nye familie kan vente en veldig glad og lykkelig jente som blir med på det meste. Elsker å være ute i det fri, hun elsker ATV og/eller scooter kjøring og har ingen problemer med å kjøre bil, mil etter mil i bur. Her hos oss deler hun et stort bur når vi drar ut på tur.

Skrållan har gjordet det veldig bra på de utstillingene hun har deltatt på. Har vært av og på når det gjelder pels, og ble klippet kort i oktober 2017. Pelsen hennes er tykk og vokser i rekord fart, så om hennes nye familie har lyst til å stille henne ut (mangler stort cert for championat) vil det være mulig allerede fra sommer 2018.

Legger ut en video der dere ser Skrållan (den eneste i kort pels) i full lek med våre i hagen.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post437

Siste dag med alle 4 gutta i H-kullet

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Fri, October 28, 2016 07:07:51
8 uker og da starter de sin nye ferdsel, her er bilder fra siste dagen de var samlet (en vemodig dag).  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post429

Harley sin siste dag

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Thu, October 27, 2016 19:06:34
Da har dagen kommet hvor gutta så smått begynner å flytte til sine nye familier. Alltid en vemodig men samtidig gledes dag.

Første gutt ut var Harley - nybadet og "staylet" for anledningen. Lykke til på ferden lille venn. Vi er sikre på at du kommer til å få en aktiv og flott tilværelse.

Og... Line & Arne, tusen takk for fantastiske ord, nydelig blomst & en god flaske vin. Sistnevne vil vi nok nyte på lørdag da nesten alle har reist.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post428

Valpekjøpere på besøk

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sun, September 18, 2016 20:09:58
I dag har det vært "stor" aktivitet her på Ise. Vi har hatt gleden av å invitere 2 av våre nye valpekjøpere inn for å hilse på valpene.

For Tina, Lea og Raymond var valget enkelt, de hadde allerede "plukket" seg ut den sorte hannen som etterhvert skal lyde det klingende navnet Willy - på stamtavlen vil han han hete Handsome Willy.

Et flott første møte

På ettermiddagen kom Arne og Line innom for å hilse på. Ekstra hyggelig for oss at de tiltross for at det ikke kom noen tispe valgte valp hos oss. Navnet er "forlengst" bestemt og det blir det klingende navnet Harley, men hvem av gutta som det blir gjenstår å se (selv om jeg har mine tanker om hvem som "stjal" hjertene i ettermiddag).

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post427

Utenfor den trygge rammen

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sat, September 17, 2016 17:58:35
Første besøk uten den trygge rammen i valpekassen. Da var det greit å åle seg fremover.
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post426

Noen glimt fra valpekassen

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sat, September 17, 2016 17:57:02
Her er det en som nyter stell av mor etter matservering  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post425

Firerbanden

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Fri, September 16, 2016 16:29:06
I dag var det tid for å flytte firerbanden ned en etg. Med en sosial mor som har sprunget opp og ned trappene med dertil trim for oss på tobein fant vi tiden moden for å etablere de i spisestuen/kontoret. Da har Cita full kontroll på oss og valpene og vi kan roe litt ned i sofaen.

Det var også tid for å klippe klørne for første gang, uten en eneste protest smiley

Det er noen sterke gutter som har inntatt kassen, ligger gjerne i hvert sitt hjørne eller som en stor ball. "Hr. sort" var skikkelig i farta i dag, ikke snakk om at han ville være en i god og myk seng, der var avstanden fra sengen til gulvet helt overkommelig og utforskertrangen stor.

I helgen kommer de første valpekjøperne for å finne sin valp - og vi må få påplass noen navn i løpet av noen dager.

Noe av innholdet til gutta's valpepakker er bestilt i dag, shampo & balsam, børste og klosaks er under veis...


Nyklippet mormor Enja og tante D'art skulle gjerne vært innom å snust på de små vakre.
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post424

Sommerklipp

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sun, April 24, 2016 16:09:36

I dag har vi hatt gleden av å ha Wilma (D'art sin kullsøster) noen timer hos oss. Herlig energi mellom søstrene smiley På ,på dagsorden stod sommerklipp og jenta var så tålmodig. Nå kan matmor & matfar slippe å tenke pelsstell for et par måneder og bare nyte joggeturene sammen med Wilma. Som småbarnsforeldre til lille Didrik på 1 år er det nok å henge fingrene i for Stine & Heine.

Takk for lånet av Wilma noen timer.

Her er mamma Stine med lille Didrik når de skulle hente hjem Wilma
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post418
Next »