Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Hundeliv

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Fri, October 03, 2014 08:45:47
I går var det full fart på Ise da Skrållan (Joy) ble med hjem etter vår tur langs Thorsølandet. Xavanna var litt reservert for den lille sorte energibunten, men etter litt innynding med avslutning av slikking i munnvikene ble hun fortrolig med den lille.

Vi benyttet også muligheten til å trene litt med den lille. Herlig når hun har så stor fokus på oss, og ikke minst er veldig matglad.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post366

Oppdateringer

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Mon, September 29, 2014 13:55:06
En stund siden jeg har skrevet noe her, men dagene er langtfra så stille som det kan virke som. Alle fire valpene fra E-kullet har forlatt redet og startet sitt nye liv hos sine familier. Flotte tilbakemeldinger fra alle - trygge (om enn litt egenrådige) er gjengangeren. Bloggene til Era, Hugo, Echo og Skrållan er oppdatert med litt historier og bilder.

Stine (søster til vår Cita) har vært på en ukes ferie her på Ise og også hennes blogg er blitt oppdatert med litt bilder og informasjon om hennes uke her hos oss.

Vi har hatt hyggelig søndags besøk av Stella (også Cita sin søster) Turid & Tom.

Nå har Xavanna kommet for å tilbringe høstferien hos oss, m.a.o. her går det i 100 fra morgen til kveld.

På utstillingsfronten har vi tatt en liten pause, men snart er høsten her for alvor og da dukker vi nok opp på en eller to utstillinger før vi på nytt tar vinterferie. Cita sitt første kull planlegges og går det som vi håper vil det bli nyttårsvalper her hos oss. For informasjon se valper, planlagt kull.

Eldstesønn har kommet seg vel avgårde og etablert seg på collage i Chicago, og vi på to bein har til og med fått tid til hyggekveld med by vandring i Sarpsborg med gode venner.

Høsten er en vakker årstid og med nær sommertemperaturer er det bare å nyte disse månedene før vinteren og kulden setter inn.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post364

Våre valpekjøpere

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Thu, September 05, 2013 06:27:53
Vi er så imponert over våre valpe kjøpere som støtter opp om sosialt treff. Vi gleder oss veldig til å se igjen minst 10 av våre valper og deres familie på lørdag. Og som krydder til kaka kommer begge gutta våre med sine flotte familier smileyFra Harstad i nord til Kristiansand i sør, fra Sverige og hele Østlandet.


  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post300

Gjensynsglede

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Sat, August 31, 2013 21:58:41
da Xavanna kom for en kort visitt i dag. Full aktivitet mellom søstrene - måtte tilslutt skille de av så de fikk igjen litt pust. Snakk om gjensynsglede med mor og søstre smiley

Trene, trene og trene ble fort byttet ut med leke, leke - LEKE !!

Blir spennende å se om vi får den flotte jenta til å vise seg fra sin beste side på hennes første valpe show i morgen.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post298

En herremann

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Thu, August 22, 2013 20:16:35
har inntatt Ise smiley

Mia sin bror Dennis tilbringer noen dager hos jentene og oss. Det er alltid en glede å få besøk av denne gutten. Han synes nok at småjentene er litt i overkant energiske, da liker han bedre beina til matmor som holder seg litt mer i ro.

Vi kan nok ikke erstatte flokken hans, men sørge for at han får oppmerksomhet, mat og kos - DET kan vi ihvertfall gjøre. Og selvsagt har pelsen fått en skikkelig gjennom gang, litt av en haug med ull som ble gredd ut.


Håper han viser litt mer av sitt "gamle" jeg når det har gått noen flere dager slik at han smiler med hele seg når familien kommer for å hente han hjem igjen. Ikke enkelt for en firbent å forstå sorg.

Vi har nå "ikledd" gutten fine blå og hvite farger for å få litt "liv" i han smiley
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post296

Overraskende

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Sat, August 03, 2013 18:51:17
besøk av Synnøve, John-Arne og Doffen i dag. Sist vi så de var Cita kun et par uker gammel. Doffen er en utrolig trivelig og forsiktig hanne, men etter en times tid ble alle jenteluktene veldig fristende. Til og med lille bærta D'Art ble interessant. D'Art synes han var kjempekul, hoppet og spratt rundt og over den tålmodige gutten.

Vakre gutten som har kortklippet pannelugg sånn at de vakre øynene kommer godt til syne. Fortsatt er det litt fattigslig med pels på føttene, mens kroppen og hodet er bra pelset. Han har en helt spesiell gylden farge !

Takk for besøket og så håper vi at vi sees igjen den 7.september.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post294

Sommerbesøk

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Fri, June 07, 2013 21:09:53
I dag har vi hatt hyggelig sommerbesøk av Sol, Wibeche, Hege og Liv. De to siste var bare litt nysgjerrig på valpene ... men strålende fornøyd med hva som har kommet ut av deres linjer.

Nydelig dag med sol og totalt 18 hunder fordelt på 10 tisper, 5 hanner og tre valper som har herjet rundt i 5 timer. På det meste var 13 av disse ute samtidig, DET er imponerende. Enja og valpene taklet besøket uten noe problem. Ble litt i overkant mye å holde oversikt over for Mia så hun fikk være ute mens det var litt færre hunder mens valpene sov (så slapp hun den jobben) smiley

Flotte stå bilder (skrytebilder) ble det også av de tre små... (kommer om litt)

En fantastisk dag og selv om vertinnen gjerne skulle ha servert litt leskende drikke på en nymalt veranda var det "shabby chic" møblene ute i hundegården som ble plassen, til glede for de firbente.

Selvsagt ble kamera godt benyttet og her er et knippe bilder

Dagens blinkskudd - "vi rekker litt tunge"

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post283

Besøk og ferie

BesøkendePosted by Ki-po-Zii Tue, March 26, 2013 17:42:37
I dag kom Stella på en liten visitt runde. Det var stor stas mellom søstrene (selv om de først måtte måle litt krefter) mens mamma Enja synes to av disse kalibrene ble litt i meste laget nå som hun trenger "ro" smiley

Mia nyvasket og "stasjet" før besøket tok gladelig i mot jentungen som hun skal tilbringe et par uker sammen med i de Svenske skoger.

Stella møtte Mia med å hilse i munnviken så vi tror dette blir noen fine oppdragende uker. Mia vil mer enn gjerne leke, men unoter håper vi hun plukker av junioren.

Det blir spennende å se hvordan Mia møter husets katter smiley

Nå satser vi på at Stella lærer å oppføre seg sammen med andre firbente, og ikke minst at Mia har lyst til å komme hjem igjen. Med skog og jorder i kilometers avstand og total frihet til å gå ut og inn som hun lyster være en ren fryd for henne.

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post254
Next »