Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Årets første snø

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Tue, November 14, 2017 15:39:03
Mor har vært hjemme og da ble det en deilig tur til Børtevann. Årets første snø (om vi kan kalle det det) - hvitt og vått. Møtte jegerne på vei inn - så spor av hund og føtter kunne vi ta helt med ro, de pakket sammen og reiste hjem.

Skrållan finner seg fint til rette med jentene men vi håper hun finner sin egen familie slik at hun ikke knytter seg for mye til oss og husets firbente  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post439

Vinterlig uvær

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Mon, December 07, 2015 18:51:02
Den tobeinte damen i huset elsker å være midt i det ekstreme været, i helgen var det duket for "Synne" med sterk vind og storm i kastene. Etter å ha tilbrakt lørdagen på jobb var det en befrielse å ta med de firbente ut til sjøen og været på søndag.

Dog innså vi rimelig raskt at vi ikke kunne bevege oss utaskjærs, men måtte konsentrere oss om å holde oss mer i skogen innaskjærs. For første gang opplevde jeg å bli blåst bortover glatte svaberg, og med en drektig D'art var det trygt å koble de firbente til bånd og konsentrere oss om å gå på skogsstier.

Her er et bar videoer som ble tatt på søndag (mens de firbente fortsatt hadde sin frihet)
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post405

I dag skriver

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Sun, November 01, 2015 19:01:30
vi november men fortsatt gleder vi oss over et fantastisk høstvær. Det er snart tre uker siden D'art hadde sin date med stilige Claude i Borås. Fra å være en landsens hund hvor naturen er hennes rette element taklet frøknen det aldeles utmerket å være på "byferie" i 2 dager. Ruslet lykkelig rundt på Borås side brolagte gater og brydde seg lite om støyen fra trafikken, menneskene eller lydene på hotellet. En sann glede å ha med, men mest lykkelig var hun da hun traff sin utkårede.

Hun er i god form, men er veldig attraktiv for unghanner. DET ser vi på som et positivt tegn. Om et par ukes tid er det klart for ultralyd for å få bekreftelse på om det kommer valper i desember.

Mens vi venter benytter vi høstens flotte vær til å gå langs svaberga og nyte solstråler og frisk luft.

Den 18.oktober tilbrakte vi 3 fantastiske timer i strålende, nesten vårlig temperatur langs Thorsølandet.


I dag, 1. november ble det atter en tur til Torsnes og deilig tibbeterreng.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post402

Turist i eget fylke

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Thu, May 14, 2015 17:45:33
Kristi himmelfart opprant med nydelig sol, og den ekstra fridagen måtte vil få mest ut av. Cita måtte være hjemme hos sine små, de to andre fikk bli med på en vandring langs Haldenvassdraget og oppleve slusen ved Strømsfoss og ikke minst Nord Europas største sluser, Brekke slusene.

Deilig tur, og det har blitt gjort mange forbedringer, spesielt rundt Strømsfoss siden vi var der (da guttene var små). For de som ikke har vært med Turisten ned slusene til Tistedal/Halden er det en opplevelse som en bare må få med seg.

Bilder på FB  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post384

Vakker romjulsdag

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Sat, December 27, 2014 16:25:28
For et fantastisk vær vi har denne romjulen! I går kom det et lite teppe med snø og i dag skinte solen i minus 8 grader. Selv om det er utstilling i morgen måtte vi bare ut og få med oss en time av dette været. Så ikke ut som de firbente hadde noe i mot det heller.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post370

Turer

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Sat, October 04, 2014 17:36:13
I går hadde jeg og de firbente deilige timer på svaberga ved Thorsølandet. Både jeg og de firbente nøt stillheten og friheten.


... og i dag var det formiddagstreff på Kampenes med Torill, Jenny & Skrållan. Høsten er bare herlig :)
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post367

Helg

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Sat, April 05, 2014 09:37:05
og tidlig på'n. Drømte om å få ligge under dyne ihvertfall en time lenger enn "normalt", men den gang ei.

Xavanna har kommet for en lang ferie på Ise og med den energien de to minste viser var det HELT uaktuelt å få sovero etter halv syv... Gjeeeesp smiley

Vi håper D'art og Xavanna lander etter helgen hvis ikke vet vi knapt hva vi kan forvente oss når vi kommer hjem fra jobb.

Skulle gjerne ha hatt litt av den energien...
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post332

D'art

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Mon, February 17, 2014 19:17:58
har helt sikkert kost seg på Sander i Hedmark. Både snø og lekne firbente (som godtar hennes herjing) har nok gjort hennes siste uke maksimal glede.

Bilder tatt av Wibeche  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post326
Next »