Våre

Våre "Glade Øyestener"

..

Håper dere vil glede dere over våre fortellinger og bilder av aktiviteter. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i både gjestebok og kommentar. God fornøyelse

Steget ut i oppdretterklassen

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Sun, November 11, 2018 20:23:15
Bloggen ligger dessverre litt "brakk" - oppdateringer av utstillingsresultater kommer på nyhetssiden vår - men akkurat denne her må jeg legge ut.
For første gang i vår 10 årige kennel historie har vi stilt i oppdretterklasse. Tusen takk til Bjørg som kom med tog over fjellet fra Bergen, og Ramune, Janne & Kjell med handler Liv-Karin og Tom fra Fredrikstad/Sarpsborg.

Dobbeltutstilling i regi av Norsk Miniatyrhund Klubb på Letohallen /Eidsvoll.
Og hvilken debut det ble - klatrer helt til BIS /Best in show 2 allerede på vårt første forsøk. Søndag 11.11. oppdretter gruppe nr. 1 med HP men vi ble ikke igjen til BIS finale den dagen (siste video)

Det var unge hunder som ble vist, 3 valper fra I-kullet som er født 27.mars i 2017 (19 mnd) og Mike fra H-kullet som var født 1.september i 2016.

Dette ga mersmak - og jeg håper på mange gode opplevelser sammen med de av våre valpekjøpere som synes utstilling er gøy og orker å holde sin TT i full pels.
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post440

Årets første snø

Turer og andre aktiviteterPosted by Ki-po-Zii Tue, November 14, 2017 15:39:03
Mor har vært hjemme og da ble det en deilig tur til Børtevann. Årets første snø (om vi kan kalle det det) - hvitt og vått. Møtte jegerne på vei inn - så spor av hund og føtter kunne vi ta helt med ro, de pakket sammen og reiste hjem.

Skrållan finner seg fint til rette med jentene men vi håper hun finner sin egen familie slik at hun ikke knytter seg for mye til oss og husets firbente  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post439

NKK Lillemammer

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Tue, November 14, 2017 12:25:09
En veldig våt helg i Lillestrøm den 16.august - men unghundene våre presenterte seg vel med gode kritikker.

Dommer; Ann Long-doyle

"Mike"
young male with good proportions. good balance in head. wellangulated shoulders. good hindangulation. correct tailset. overall very well proportioned.

Excelent 4 junior

  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post438

Omplassering

Valper av Ki-po ZiiPosted by Ki-po-Zii Sun, November 12, 2017 12:45:59
Med veldig tungt hjerte har vi i fellesskap med fòrvert Torill og Miki kommet fram til at det beste får Skrållan er å finne en ny familie der hun får blomstre som enehund. Skrållan og "søster" Jenny har ikke funnet kommunikasjonsformen, og Skrållan trenger å komme til en hundevant familie der hun kan bli trygg på at hennes grenser blir respektert.

Skrållan er er kjærlig tispe, har god helse, har blitt fulgt opp med alle vaksinasjoner inkludert rabiesvaksine . Hun er tilbake i flokken vår her på Ise, og vi ser at hun blir tryggere på at hennes grenser respekteres. Når vi skriver grenser, er det når hun murrer og sier ifra at jeg vil være i fred snur de andre ryggen til å går. Hun leker lett med våre (det gjorde hun også med sin søster) ute - men trenger å få være i fred inne når hun ønsker det.

Hennes nye familie kan vente en veldig glad og lykkelig jente som blir med på det meste. Elsker å være ute i det fri, hun elsker ATV og/eller scooter kjøring og har ingen problemer med å kjøre bil, mil etter mil i bur. Her hos oss deler hun et stort bur når vi drar ut på tur.

Skrållan har gjordet det veldig bra på de utstillingene hun har deltatt på. Har vært av og på når det gjelder pels, og ble klippet kort i oktober 2017. Pelsen hennes er tykk og vokser i rekord fart, så om hennes nye familie har lyst til å stille henne ut (mangler stort cert for championat) vil det være mulig allerede fra sommer 2018.

Legger ut en video der dere ser Skrållan (den eneste i kort pels) i full lek med våre i hagen.  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post437

Utstilling i Sandefjord

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Mon, June 05, 2017 09:22:59
Hvilken dag det ble i et regntungt og fullstappet utstillingsområde 3.juni (pinsen)Hjem dro Ki-po Ziier'ne med 2 x Ck et cert og BIR og Gruppeplassering i valp (gruppen ble dømt av Collette Muldoon) smiley

Skrållan og Yatzy sine kritikker finner dere på deres side.

Dommer for dagen var Collette Muldoon fra Irland (tidligere oppdretter av TT)

Mike stilte i jr. klasse - 9 mnd. og 2 dager gammel. Fikk en fantastisk kritikk, ble 2. beste junior med CK, og 3 beste hanne og høstet sitt første Cert :) Gratulerer så mye til Janne & Kjell

Lovely square compact body. Correct coat + texture and quality. Good dark eye and rims. Correct head propotion, good teeth and pigment. Good reached neck, good mine and tail. Correct angulation. Well pollded feet, correct movement.
  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post436

Amigo i Salten

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Sun, May 28, 2017 17:03:01
Vi er så stolte av Renee og Amigo som jakter på et lite cert slik at gutten kan titulere seg med N uch. I dag var det Irsk dommer som ga Amigo en rød flott sløyfe (Excelent) men dessverre ingen CK.

Foreløbig får Champang'n bli på Ise - men jeg har sagt at jeg kommer til Fjelldal (Harstad) og spretter korken med Renee når championatet er i boks smileysmiley  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post435

Mikes siste valpeshow

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Sun, May 28, 2017 16:59:57
Den 20.mai var det tid for Mike sitt siste valpeshow - "Plankevalpen" arrangert av Fredrikstad og omegn hundeklubb på Evenrød.

Thanks to judge John Schoolcraft for nice critique

8 mnd. well prop. young male. Korr.bite. Masculline head. Nice dark eyes and shape. Korr. angulation in front and rare. Korr. topline. Korr. tail set. Good movemeentValp/puppy clas 6-9 mnd. no 1 og BIM /BOS (best i motsatt kjønn)  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post434

Harley siste valpeshow

UtstillingPosted by Ki-po-Zii Sun, May 28, 2017 14:58:42
Vi fikk æren av å vise Harley på hans siste valpeshow arrangert i Moss og Omegn Hundeklubb, 1.mai stevne - og hvilken dag det ble !!

Dommer for dagen var Bente Harlem

Fantastisk kritikk !!!
8 mnd. saksbitt, god størrelse, godt hode & uttrykk. Vakre øyne, velplasserte ører, god nakke & overlinje, velvinkllt, god benstamme & poter. God underlinje, god farge & pelsstruktur. Velbåret hale, gode bevegelser. Velvist

Beste valp (BIR/BOB) og BIG1 - dvs. han vandt gruppe 9 i konkurranse med alle de andre rasene som er plassert i gruppe 9. Dessverre ble han ikke plassert i show - men vi kunne ikke vært mer stolte !!! Tusen takk Line for at vi fikk lov å stille guttungen smiley

https://www.facebook.com/Kate.Hofsoy/videos/10207485509775265/


  • Comments(0)//aktiviteter.ki-po-zii.net/#post433
Next »